In Vorselaar Noord zijn grote rioleringswerken aan de gang. Vanaf maandag 6 juni verandert de situatie ingrijpend. Vermoedelijk tot eind september 2011 ligt de as Putakkerstraat – Moleneinde - Klissenhoek volledig open.

Vanaf maandag a.s. moet het doorgaand verkeer dus een grote omleiding volgen. Bewoners van Vroegeinde, Pallaaraard, Dageraad, Groenstraat, Moleneinde (noordelijk deel), Klissenhoek (noordelijk deel), Niemandshoek, Maashoek, Bosweg, Strateneinde, Zegbroek, Heirbaan en Rommelzwaan, kunnen niet anders dan een omleiding volgen langs Vispluk.

Concreet betekent dit dat alle doorgaand verkeer in Vorselaar Noord (ook vanuit de buurgemeenten Zandhoven-Pulderbos, Malle-Oostmalle, Wechelderzande, Lille) van en naar het dorpscentrum de bewegwijzerde omleiding dient te volgen.

Zorg voor een aangepaste snelheid en verantwoord rijgedrag a.u.b. Op grote delen van de omleiding wordt een snelheidsbeperking van 50 km/u ingevoerd om de overlast voor de omwonenden tot een minimum te beperken. De politie houdt een oogje in het zeil.

De gemeente doet al het mogelijke om alle aannemers, diensten en nutsmaatschappijen aan te zetten tot een korte werkperiode. Alle werkzaamheden onder, op en langs de weg worden samen uitgevoerd, om de weg zo snel mogelijk terug berijdbaar te maken en daarmee de ongemakken zo beperkt mogelijk te houden. Dank voor uw begrip.

> Info: technische dienst, 014/50 71 07, td@vorselaar.be